Karl Ove Hufthammer

Ny stil på bloggen

Det er vår, og både naturen og bloggar fornyar seg. Huftis’ blogg er ein av desse bloggane.

I år har eg satsa på ein (veldig!) minimalistisk stil. Sidene har tidligare vore tettpakka med lenkjer og informasjon, og dette har derfor vore ei fin øving i kor tett til beinet ein kan skjera utan at viktig og vesentlig informasjon går tapt.

Den observante nettvandrar vil òg sjå eit nært slektskap med style.org. For nært, kanskje?

Kor vellykka den nye stilen er veit eg ikkje. Eg set pris på alle kommentarar, både negative og positive. So kommenter i veg!

13 kommentarar

 1. Spennende eksperiment, men jeg synes den ble litt for minimalistisk.
  Jeg liker ikke helt konseptet med alle linkene nederst på siden, når det likevel er luft nok på høyre side – i alle fall på mitt system.

 2. Her var det i hvert fall ingen forstyrrende elementer! Det eneste som er viktig for meg når jeg besøker webloggen din er informasjonen, og da spesielt nye artikler og kommentarer, for jeg er en fast leser. For meg fungerer dét helt fint. 🙂

 3. Minimalisme er ofte ganske greitt, men av og til likar eg å sjå informasjonen med ein gong, du kan godt flytta lenker og slik opp til høgre for min del. Elles ser dette bra ut i Opera (8.0.7561) både med og utan småskjermvising.

 4. Minimalisme er egentlig *helt* min greie. Jeg synes det ofte blir enklest og greist slik. Men dette var kanskje *litt* i overkant etter mitt syn.
  Som Lasse skriver har du jo god plass «på høyre side» (og strengt tatt på venstre avhengig av plassering) og det blir litt for «flyktig» etter min smak.
  Men. Uansett design beholder du i alle fall *meg* som leser 😉

 5. Slenger meg på Lasse og Kyrre – jeg ville også brukt høyre kolonne! Ellers hadde jeg likt at overskriften (Huftis» blogg) var lik på alle sider.
  Bortsett fra dét var det veldig fint, minimalisme er ofte det beste 🙂

 6. Jeg synes kanskje den nye stilen manglet det lille ekstra, det som gjør den til en stil som folk enkelt kan kjenne igjen.
  Å skjule lenkene nederst i fullengde-poster er ikke brukervennlig, å søke (under overskrifta Om Bloggen?!) og navigere rundt på nettstedet har nå blitt en tungvint affære.

 7. Jeg vil melde meg på den delen av lesermassen som synes linkene nok bør sitte ute til høyre istedetfor under alt innholdet. Sånn som det er nå, så føler jeg at jeg får en luksuslynxifisert versjon.

 8. Eg er einig i at lenkjene ikkje passa nede på sida. Derfor har eg no fjerna dei. Månadslenkjene har for øvrig lenge vore eit veksande problem, og nytteverdien deira er minimal.
  Elles har eg lagt til ei navigasjonslinja øvst på sida, med lenkjer til dei ulike indekssidene (eit par nye), samt ein søkeboks. Eg håpar navigasjonen skal gå raskt og greitt no.
  Overskrifta «Huftis’ blogg» brukar eg no berre på framsida. Eg har ingen logo, og ein personlig blogg er ikkje so avhengig av eit sterkt varemerke!

 9. Interessant. Likar dei individuelle innleggs-sidene. Framsida vart nesten litt for minimal, som det vart nevnt. Ser ut som ein feed, utan at det eigentleg er ein dårleg ting.

 10. Ja, dette ble litt bedre. Det eneste som virkelig plager meg nå er at «Kommentarar» og «Legg til kommentar»-overskriftene er like store.
  Sistnevnte burde vært underoverskrifter , siden de ikke kan sies å ha like stor viktighet som innleggets tittel.

Legg til kommentar

E-postadressa vert ikkje synleg for andre. Obligatoriske felt er merkte med *.